Motivationen er afgørende

0

motivationen er afgørende

Det at læse ER bare svært. Som barn bliver man mødt af en masse udfordringer på sin læserejse, som kan tage motivationen og lysten fra selv den bedste læser. Derfor er det enormt vigtigt at læsning bliver gjort til en leg, så vi kan fokusere på de gode historier, som driver barnets læselyst på længere sigt. 

ALLE børn der har prøvet Maneno - bliver draget af Maneno-universet. Det gør de fordi det er nyt; det er sjovt; og det er spændende - og så taler det direkte ind i deres verden, fordi læsningen bliver gjort til en leg.

I Maneno får børn deres egen læsedrage, som de skal passe på og læse for hver eneste dag. Gør de det, vil de opleve, at dragen vokser sig større og klogere for hver dag der går.

Man læser for sin drage ved at vælge mellem de mange tusinde børnebøger der tilgængelige i biblioteket i Maneno. Bøgerne kan læse offline eller online.

Der findes et utal af bøger i forskellige sværhedsgrader og genrer, som giver barnet mulighed for at fordybe sig i lige netop den bog der passer i niveau. Det er derfor et perfekt værktøj for børn til at lære at læse. Og det bedste er.... man behøver slet ikke at tænke på hvilket læseniveau man har(!) Maneno holder nemlig selv øje med barnets læseniveau og udstiller de bøger, som passer i sværhedsgrad til barnets niveau. Samtidigt løfter Maneno barnets læseniveau ved at lade barnet udfordre sig selv og prøve kræfter med sværere bøger.

Udover at børnene altid har flere tusinde børnebøger lige ved hånden, så har de også mulighed for at få hjælp, via en række hjælpefunktioner som er indbygget i Maneno. Dette gør det nemt for barnet at søge læsehjælp, selvom der ikke lige er en voksen til stede.

Maneno er således en læseapp, der får børnenes øjne op for hvor sjovt og inspirerende det kan være at lade sig rive med af en god fortælling.

Del via sociale medier

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar