Fokus på de gode læseoplevelser

0

Lørdag d. 13. april afholdt vi for første gang et biograf-event i Cinemaxx ved Fisketorvet i København. Arrangementet havde til formål at sætte mere fokus på de gode fortællinger, som gemmer sig i bøger og lydbøger, og hvordan vi som forældre kan skabe læselyst hos vores børn ved at sætte fokus på den gode læseoplevelse.

 

HubSpot Video

 

Vi er nemlig selv forældre og er selv nogle gange udfordret af vores børns manglende læselyst. Derfor havde vi samlet 170 børn og voksne for at møde Maneno dragen, og samtidig give vores brugere en mulighed for at snakke med teamet bag Maneno og høre om hvilken værdi Maneno tilfører den enkelte familie.

 

 

Image from iOS

 

Færre diskussioner

Det gennemgående tema i de tilbagemeldinger vi fik var, at Maneno har gjort det lettere at få børnene til at læse, og at det har betydet færre diskussioner, mere kvalitetstid derhjemme og ikke mindst gladere børn!

Heldigvis flugter dette med det, som vi gerne vil opnå med Maneno. Vi tror nemlig på, at vi sammen med forældrene kan ændre den kedelige tendens til at børn læser mindre - ved at ændre måden vi læser på.

 

Fokus på de gode læseoplevelser

I den kommende tid vil vi derfor sætte mere fokus på, hvordan vi kan bringe forældre og børn sammen omkring læsningen og hvordan vi skaber de rigtige rammer for læsningen derhjemme. Vi kommer derfor til at afholde mange flere events, hvor vi kan viderebringe gode råd og skabe gode oplevelser for dig og dine børn. 

Vi er i øjeblikket igang med en større gennemgang af Maneno app'en og du vil I den forbindelse opleve, at det gerne skulle være endnu lettere at finde læsestof samt endnu lettere at motivere børnene til at læse. Men vi vil meget gerne have dit input til hvordan vi kan lette din hverdag.

Hvis du sidder med en idé, så må du meget gerne tilføje den som kommentar eller skrive til support@maneno.dk

 

Del via sociale medier

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar